Workshop Buy Catalunya

Una cinquantena d’entitats i empreses turístiques gironines participen a la jornada professional internacional d’operadors turístics Buy Catalunya celebrada a Barcelona el 21 de maig.


MARç 2014

El 21 de maig, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, representant el conjunt de l’oferta turística de la demarcació de Girona, juntament amb una cinquantena d’empreses turístiques gironines, va participar a la tercera edició de la jornada professional d’operadors turístics Buy Catalunya organitzada per l’Agència Catalana de Turisme. La jornada va aplegar 150 operadors turístics internacionals i més de dues-centes empreses turístiques catalanes.

En aquesta jornada de treball el sector turístic català va tenir l’ocasió de reunir-se amb una selecció de 150 operadors turístics internacionals a fi de donar a conèixer la destinació i els establiments als agents perquè programin la Costa Brava i el Pirineu de Girona en els seus catàlegs de viatge.

Amb motiu de l’acció Buy Catalunya va organitzar-se una sèrie de viatges de familiarització previs per donar a conèixer serveis i productes turístics de la destinació als operadors participants.

Aquest esdeveniment únic és concebut per impulsar el nostre turisme i consolidar les diferents marques turístiques de Catalunya.