Vívid 2021

El festival programa una edició híbrida que combina activitats presencials i virtuals a l’abril.


MARç 2021

La 7a edició del Vívid ofereix una seixantena de propostes enoturístiques a la Costa Brava organitzades per les entitats i les empreses associades al Club de Màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà. En aquesta edició, el festival de l’enoturisme a l’Empordà s’ha reinventat per adaptar-se a les limitacions derivades de la COVID-19 i presenta una programació híbrida que combina les activitats presencials i a distància. 

La programació presencial compleix amb els protocols de seguretat sanitària i ofereix activitats de petit format i a l’aire lliure, com esmorzars entre vinyes amb xefs de La Cuina de l’Empordanet, estades bombolla amb allotjament i activitats, propostes d’enoturisme actiu amb rutes a peu o en bicicleta entre vinyes i espais naturals, i tastos i maridatges inèdits. La desena de propostes a distància inclou tallers virtuals per aprendre a fer vermut o vinagre, visites guiades virtuals a espais patrimonials vinculats al vi, un tast de vins en línia i un altre tast, també a distància, en llengua de signes.

Com a activitat prèvia al festival, de l’11 al 14 de març es va estrenar a Barcelona el Vívid Insòlit, un mapatge immersiu i interactiu de vint minuts per viure i gaudir l’essència de l’enoturisme a l’Empordà i que va rebre 120 participants, a més de representants de diversos mitjans de comunicació i una desena de creadors de continguts. Posteriorment, el Vívid Insòlit es va desplegar al Mercat del Ram de Vic, on va registrar una participació d’un centenar de visitants. Properament visitarà més localitats catalanes.

Les activitats del Vívid 2021 es poden consultar i reservar al web http://vivid.costabrava.org.

...
...
...
...