Videojoc Dive. The Medes Islands Secret

El Club de Turisme Nàutic de la Costa Brava col·labora en un videojoc per  a consola Wii de Nintendo amb l’objectiu de promocionar la Costa Brava i el submarinisme mitjançant les noves tecnologies.


MARç 2014

El videojoc Dive. The Medes Islands Secret és un producte recreatiu de Cosmonaut Games patrocinat pel Club de Turisme Nàutic de la Costa Brava a partir de la proposta que l’empresa 46 TSM va dirigir al Patronat amb l’objectiu d’aplicar les noves tecnologies a la promoció turística de la destinació. El videojoc per a consola Wii de Nintendo es comercialitzarà online a través del servei WiiWare™ de Nintendo a partir de maig, als Estats Units, i de juny, a Europa.

Dive. The Medes Islands Secret és un videojoc de submarinisme de plataformes i acció que s’ha inspirat a les illes Medes i que està protagonitzat per un aventurer, anomenat John Sanders, que haurà de superar nivells i aconseguir premis. El joc oferirà 10 nivells, tres dels quals tindran com a marc la Costa Brava: dos a les illes Medes i un al Cap de Creus. Els 7 nivells restants transcorreran en llocs de reconegut prestigi de la geografia mundial, com les illes Galápagos, les Seychelles, etc.

Aquest joc té un públic potencial de 30 milions de compradors a tot el món (excepte Japó), i gaudirà d’una pàgina web des de la qual es donarà informació de les iIles Medes i també de la Costa Brava, així com de les empreses que formen part del Club de Turisme Nàutic. El Patronat de Turisme ha aportat en concepte de patrocini la quantitat de 4 000 euros coincidint, a més a més, amb l’any en què se celebren els 20 anys de la declaració de les illes Medes com a àrea protegida.