Notícia del Butlletí Novembre 2012

Vídeo promocional del Pirineu de Girona

El vídeo promocional turístic ressalta els atractius naturals, culturals, patrimonials i turístics de la destinació Pirineu de Girona.

El 8 de novembre es va presentar públicament el vídeo promocional del Pirineu de Girona, produït pel Patronat de Turisme, amb l’objectiu de donar a conèixer i difondre els atractius naturals, culturals, patrimonials i turístics de la destinació d’interior i muntanya gironina entre el públic final, les agències de viatges i els mitjans de comunicació d’arreu.

El vídeo promocional turístic, que té una durada de 2 minuts i 22 segons sense locució, destaca els atractius naturals, culturals, patrimonials i turístics de la destinació Pirineu de Girona. Ofereix principalment vistes aèries de les cinc estacions d’esquí gironines, de localitats com ara Besalú, Camprodon, Ripoll, Beget o Puigcerdà, de la zona volcànica de la Garrotxa, i també imatges d’allotjaments turístics i restaurants de la demarcació, i d’activitats en el territori tant de temporada d’hivern com d’estiu i tardor.

L’estrena del vídeo es va fer davant d’una setantena d’entitats públiques i empreses del sector turístic de l’interior de la demarcació i, més concretament, de les comarques que integren la marca Pirineu de Girona. Va coincidir amb el cicle de presentacions que el mateix Patronat de Turisme realitza regularment al territori, adreçades a donar a conèixer l’activitat de l’entitat i apropar-se al sector. Aquest material es cedeix a totes aquelles entitats i empreses turístiques gironines que vulguin utilitzar-lo com a carta de presentació i material promocional del conjunt de la destinació.

Es pot veure el vídeo al canal de Youtube de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona