Vídeo «Pirineu de Girona»

El vídeo promociona l’oferta d’activitats de natura i turisme actiu de la demarcació de Girona


MARç 2014

El vídeo promocional sobre el Pirineu de Girona, de 4 minuts i 31 segons, es difon durant el cicle de presentacions i accions promocionals que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona du a terme aquesta tardor i hivern per donar a conèixer la destinació Pirineu de Girona 2013-2014 als mercats català, espanyol i internacional entre agents de viatges especialitzats en turisme de neu i muntanya, mitjans de comunicació i públic de les xarxes socials.

La producció, que compta amb la participació dels alpinistes gironins Joan Cardona i Jordi Tosas, pretén seduir el visitant potencial amb el testimoni d’aquests dos ambaixadors gironins i imatges d’alta qualitat enregistrades en paratges de gran bellesa i valor natural de la comarca del Ripollès. Joan Cardona i Jordi Tosas són dos referents internacionals de l’esquí i l’escalada, tal com ho demostren al vídeo.

Aquest material és una eina més de difusió que el Club de Màrqueting Natura i Turisme Actiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona utilitza per difondre els recursos i els atractius naturals i paisatgístics, així com l’oferta d’activitats que el territori ofereix als visitants.

El vídeo promocional es troba al canal Youtube de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.