Notícia del Butlletí Novembre 2015

Viatges de premsa i familiarització

Cinc viatges de premsa i set de familiarització porten 61 professionals a la destinació

viatges-premsa-virtuoso-01

Una vintena de periodistes procedents d’arreu de l’Estat espanyol, Holanda, Itàlia, França, Rússia i Singapur van participar en cinc viatges de premsa. Tres dels viatges organitzats estaven específicament centrats en la gastronomia, arran de la celebració del Fòrum Gastronòmic, la Fira Orígens d’Olot i la campanya dels Suquet de Peix de Roses. Es van organitzar dos viatges més per a periodistes estatals, que se centraven en el coneixement del producte turístic Salut i bellesa.

També es van fer set viatges de familiarització per a 41 agents de viatges i operadors turístics d’Espanya, França, el Regne Unit, Itàlia, els països nòrdics, Alemanya, Turquia i el Brasil, amb l’objectiu de donar-los a conèixer la destinació i les empreses de diferents sectors i activitats de la destinació. Els viatges estaven centrats en els productes MICE, Actiu i Natura, Cultura i Premium.

Un gran nombre d’entitats i empreses privades del sector turístic gironí van participar i col·laborar directament en els viatges de premsa i de familiarització.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona