Notícia del Butlletí Setembre 2014

Viatges de premsa

Vint-i-tres periodistes procedents de França, Irlanda, Alemanya, Rússia i Estats Units visiten la destinació amb programes a mida

Al mes de setembre, cinc periodistes irlandesos de mitjans de primer nivell com ara The Irish Sun, Sunday Independent, Cork Independent Newspaper i Senior Times van visitar la Costa Brava en un viatge de premsa de temàtica cultural i gastronòmica. Al seu torn, diversos reporters francesos van conèixer el Baix Empordà arran del viatge de premsa que l’àrea de turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà va impulsar, amb el suport del Patronat de Turisme, per donar a conèixer els atractius turístics i gastronòmics de la comarca. Posteriorment, tres articulistes europeus especialitzats en golf i vuit periodistes russos van protagonitzar viatges temàtics de golf i de salut i bellesa, respectivament, a la demarcació de Girona. D’altra banda, es va atendre de manera individual un redactor de ViaMichelin.fr, que va visitar la Costa Brava nord, i una reportera nord-americana que recorria la destinació per elaborar un reportatge per a la revista de la companyia Brussel·les Airlines.

Tots els viatges de premsa van ser organitzats amb el suport d’entitats i empreses turístiques gironines, i van rebre l’assistència de professionals especialitzats en cada temàtica.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona