#UndiaalCeller

La guanyadora del concurs d’Instagram #UndiaalCeller va fotografiar el millor restaurant del món del 2013


MARç 2014

El restaurant El Celler de Can Roca, millor restaurant del món 2013 segons la revista britànica Restaurant Magazine, i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona van organitzar un concurs de fotografia a Instagram, anomenat #UndiaalCeller, per difondre la diversitat de la gastronomia gironina a través de la creativitat a les xarxes socials i, també, per copsar un públic potencial per a la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona.

Entre el 29 d’abril i el 30 de maig, 271 usuaris de la xarxa Instagram i seguidors del perfil @costabravapirineu van publicar 1.162 fotografies amb les etiquetes #UndiaalCeller, #InCostaBrava i #CellerCanRoca. S’estima que l’acció promocional ha aconseguit un impacte de 208.222 usuaris de xarxes socials i 46.117 likes.



La guanyadora del concurs #UndiaalCeller, que va ser escollida per un jurat, va obtenir com a premi gaudir d’un servei a la cuina del restaurant El Celler de Can Roca, el 5 de juny de 2013. La guanyadora, Laia Calzada i Satorre (@Mylay), va estar acompanyada durant el dinar i la sessió fotogràfica per dos instagramers influents —Phil González, fundador de la xarxa mundial d’instagramers, @igersespana @Philgonzalez, amb 327.659 seguidors, i Pilar Junyent, @igersgirona @iphilar, amb 12.391 seguidors a la xarxa— a fi d’ampliar el banc fotogràfic de la gastronomia gironina i la comunicació amb els seguidors de les xarxes socials. La fotografia guanyadora va ser escollida pel jurat per la seva creativitat, simplicitat i elegància. La fotografia expressa virtuts de la cuina d’El Celler de Can Roca com són ara la modernitat, la innovació i la dosi necessària d’humor.

Seguint l’estratègia del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de promoció de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona a través de les xarxes socials, l’acció promocional #UndiaalCeller se suma a la iniciativa del mateix caire, «Instagram your city», amb què es promocionen els municipis turístics gironins aquest 2013.