Notícia del Butlletí Desembre 2010

Twitter @costabrava_ arriba als 1000 seguidors

Més de 3000 tweets, 1000 seguidors i una mitjana de 7 tweets diaris al canal costabrava_

Des de la incorporació a les xarxes socials, el Patronat de Turisme s’ha marcat l’objectiu de comunicar-se de manera directa, participativa i àgil amb el públic final i el client potencial generant notícies, provocant debats, compartint informació i creant opinió. Aquests canals permeten transmetre i intercanviar informació de manera ràpida i segmentada sobre la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona.

Actualment, el canal Twitter @costabrava_, actiu en català i castellà des de setembre de 2009, ja té 1000 seguidors, més de 3000 tweets i una mitjana de 7 tweets diaris. El nombre de seguidors continua augmentant, així com el nombre de comptes que des del Patronat de Turisme se segueixen i de llistes organitzades per temes d’interès. També s’ha activat el compte @visitcostabrava, en anglès, que ja té 750 seguidors i que diàriament registra nous tweets.

Cal destacar el seguiment que va fer-se, a través d’aquest canal, de la jornada tècnica de turisme «Internet 2.0 i les xarxes socials, claus del negoci turístic actual» i dels tallers 2.0, a través del hashtag #bitts i també dels Premis G! amb el hashtag #premisg, juntament amb la utilització del hashtag #costabrava.

Amb la modernització, dinamització i implementació de nous serveis i la millora de la imatge del portal turístic oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es busca obrir noves vies comunicació amb els nostres usuaris.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona