Turismo.as

El Patronat de Turisme participa en el fòrum de turisme i tecnologia Turismo.as dedicat a les xarxes socials i la comunicació de marques per explicar la seva experiència en l’àmbit del turisme 2.0.


MARç 2014

El 13 d’abril el Patronat de Turisme va participar per primera vegada a la tercera edició del Fòrum Internacional de Turisme i Tecnologia, Turismo.as, que es va celebrar del 12 al 14 d’abril a Oviedo i que es va centrar en la importància de les xarxes socials per al sector turístic i en la comunicació de la marca Espanya a l’estranger. Aquest fòrum, al qual van assistir més de 300 professionals del sector turístic i tecnològic, es va estructurar en tres parts: jornada d’emprenedors, jornada de comunitats autònomes i taula de debat.

El Patronat de Turisme va ser l’únic participant del fòrum Turismo.as que ho va fer com a destinació turística no autonòmica en la jornada dedicada a les comunitats autònomes. En aquesta sessió, les comunitats de Múrcia, Cantàbria, Principat d’Astúries, Aragó i Castella la Manxa, a més de la destinació Costa Brava, van assumir el protagonisme en un think tank sobre la informació del destí, l’ús de les xarxes socials i la relació amb els usuaris i els clients potencials.

En aquest marc, el Patronat de Turisme va exposar com comunicar amb el visitant actual mitjançant les eines 2.0 i com tancar el cercle de la venda al web, amb la planificació i reserva del viatge.