Notícia del Butlletí Novembre 2017

Turisme de neu. Estacions d’esquí

Les estacions d’esquí del Pirineu de Girona inauguren al novembre la temporada de neu 2017-2018.

Per a la temporada 2017-2018, les estacions d’esquí gironines presenten millores tant en les instal·lacions (accessos, remuntadors, lloguer de material, ampliació de pistes i increment del nombre de canons de neu artificial) com en els serveis turístics (forfets i paquets).

D’altra banda, tres estacions celebren efemèrides destacades: La Molina, el 75è aniversari; Masella, mig segle de vida; i Guils Fontanera, el 25è aniversari. Cada estació ofereix un programa commemoratiu específic, amb esdeveniments i actes per als seus clients i visitants, que es publica i actualitza al seu web.

En el capítol de novetats de l’oferta turística del Pirineu de Girona cal destacar així mateix, entre altres, les visites a granges d’animals i empreses agroalimentàries a les comarques de la Cerdanya, el Ripollès i la Garrotxa, en el marc del programa «Benvinguts a pagès»; els sis circuits per a corredors i amants de la BTT que el Centre Trail Cerdanya ofereix a Prullans; les visites guiades culturals a la comarca del Ripollès (valls de Camprodon i de Ribes); i l’astroturisme a l’Observatori Astronòmic d’Albanyà.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona