Notícia del Butlletí Maig 2018

Turisme de creuers

El port de Roses inicia l’activitat de creuers de la temporada 2018.

El 7 de maig, el port de Roses va inaugurar la nova temporada de creuers amb l’arribada del Saga Pearl II. Aquest 2018, el port rosinc preveu acollir 9.500 passatgers i 13 escales, la qual cosa suposa multiplicar per quatre i per tres, respectivament, les xifres de l’any anterior. A Roses, enguany, l’activitat de creuers tindrà una durada de sis mesos (de maig a octubre). Les navilieres de luxe que visitaran aquest port sumen un 60 % del total, un percentatge que confirma l’arribada de turistes d’alt poder adquisitiu que busquen la singularitat i el paisatge de la Costa Brava, les visites culturals i l’oci i que fan compres de productes de qualitat.

El mateix dia 7 de maig va entrar en funcionament el nou mòdul d’informació turística, des del qual un responsable de Turisme de l’Ajuntament de Roses facilita informació sobre la vila i el seu entorn als creueristes.

També aquest mes, la marca Costa Brava Yacht Ports es va promocionar al Barcelona Yachting Networking Meeting i representants de Costa Brava Cruise Ports van assistir a l’Assemblea General de MedCruise, que va tenir lloc a La Valletta (Malta).

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona