Notícia del Butlletí Febrer 2016

Turisme de creuers

Èxit en les visites comercials a les companyies de creuers americanes Crystal i Princess

turisme-creuers-los-angeles

El turisme de creuers pren força a la Costa Brava i, arran del resultat satisfactori de la temporada passada, les responsables de Ports de Catalunya i Costa Brava Cruise Ports van fer una visita comercial a les companyies Crystal i Princess, localitzades a Los Angeles, els dies 10 i 11 de febrer de 2016.

Les diverses reunions amb els directius de les empreses de creuers van servir per potenciar-ne la fidelització, i també per presentar les novetats que Costa Brava Cruise Ports ofereix per a la temporada 2017/2018 per tal de mantenir i incrementar escales en els programes del sud del Mediterrani.

Les propostes inclouen experiències i activitats turístiques relacionades amb el territori de la Costa Brava i Girona, amb l’afany de potenciar la destinació, com els imprescindibles El Celler de Can Roca, el Triangle Dalinià i la temàtica cinematogràfica de Joc de Trons. L’atracció del territori ha estat un punt clau per confeccionar els itineraris de programes amb escales en localitzacions com Roses i Palamós.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona