Notícia del Butlletí Març 2014

Turisme alemany

Operadors turístics alemanys confirmen que el turisme alemany creixerà a la Costa Brava.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona i les oficines de turisme de Lloret de Mar i Castell-Platja d’Aro van participar, del 5 al 9 de març, a la fira internacional de turisme de Berlín, ITB, des de l’estand de Catalunya.

En el marc de la fira, l’operador turístic alemany FTI va anunciar que preveu portar entre un 30 % i un 40 % més de turistes alemanys aquesta temporada a la Costa Brava. Pel que fa a l’operador Dertour, en el primer trimestre de 2014 registra un increment de reserves a la destinació gironina d’entre el 15 % i el 20 % respecte al mateix període de l’any anterior. Pel que fa a l’agència de viatges i companyia d’autocars Ostwest, que continua sent líder a Catalunya, augmenta la contractació i les reserves a la Costa Brava sud.

A la fira ITB, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va acordar organitzar dos roadshows per diverses ciutats alemanyes amb els operadors turístics FTI i ITS amb l’objectiu de difondre entre els venedors els productes i paquets turístics de la Costa Brava que són als mostradors de les agències de viatges minoristes.

 ITB 2014
© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona