Turisme 360º. Programa de formació.

Es presenta la programació de nous tallers de formació específics i pràctics per a professionals del sector.


MARç 2014

Continuant amb el programa de formació del Patronat de Turisme www.costabrava.org/jornades/, el mes de març es reprèn el programa de tallers específics del curs 2013 per tal de fomentar la formació contínua dels professionals del sector.

La realització de noves activitats formatives forma part de la voluntat del Patronat de Turisme de fomentar la formació contínua dels professionals del sector en el camp del màrqueting, la comercialització i les noves tecnologies i, també, incrementar la competitivitat de la indústria turística gironina a fi d’equipar-la amb les eines necessàries per tal que continuï sent una destinació líder en el context turístic internacional.

Els dos tallers amb què s’inicia el curs de Turisme 360º de formació professional en turisme són:

Dimecres, 6 de març: «Les 10 tècniques bàsiques del màrqueting digital». Montse Peñarroya, CEO de Quadrant Alfa investigació i formació en màrqueting digital.

Lloc: Ajuntament de Platja d’Aro. Horari: de 9.00 h a 14.00 h

Dimarts, 19 de març: «Líders en el canvi: construir el futur amb les fortaleses del present». Mònica Aldegunde, experta coach d’Areté Activa, coach ontològica i transformacional, experta en coaching i formació.

Lloc: Parc Científic i Tecnològic de Girona. Horari: de 9.00 h a 14.00 h 

Inscripció als tallers a www.costabrava.org/jornades/. Les places són limitades (40 persones per taller) i la inscripció a cada taller té un cost de 55 euros (38 euros cada taller per als membres de clubs de producte del Patronat de Turisme).

Els continguts de les ponències i aportacions dels experts que participen en els tallers es divulguen a través del web www.costabrava.org i als canals socials (Facebook i Twitter).