Notícia del Butlletí Setembre 2014

Temporada de creuers a la Costa Brava

Costa Brava Cruise Ports participa activament a la fira Seatrade Med a Barcelona i contacta amb noves companyies de creuers

La temporada de creuers als ports de Palamós i Roses finalitzarà a mitjan novembre i es preveu que es tancarà amb 47 escales de creuers, uns 38.800 passatgers i un impacte econòmic estimat de 3 milions d’euros en el territori, segons dades de Ports de Catalunya. Aquestes xifres consoliden el port de Palamós com el segon de Catalunya pel que fa a activitat creuerista, mentre que les escales al de Roses es doblen respecte de la temporada anterior.

Entre el 16 i el 19 de setembre, Barcelona va acollir per primera vegada la fira específica de creuers Seatrade Med en què els ports de Palamós i Roses, juntament amb la destinació Costa Brava, es van promocionar sota la marca comercial Costa Brava Cruise Ports.

En aquest marc es van presentar el nou vídeo de promoció i les activitats que es poden practicar en el territori, davant les companyies navilieres dels dos ports. El vídeo es divulgarà en els principals fòrums del sector de creuers i anirà acompanyat de catàlegs i diferents articles promocionals.

Coincidint amb la fira, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va organitzar dos viatges de familiarització per a les companyies Windstar Cruises, Aida Cruises, Costa Cruceros i Saga Cruises. Amb motiu de les visites a la destinació per part dels representants de les companyies, es programaran noves excursions facultatives per als clients i s’estudiarà la possibilitat de poder iniciar escales per al mercat alemany.

Les expectatives per a l’any vinent són positives en els enclavaments gironins. Destaca la fidelització de companyies americanes i europees que continuen apostant pels ports catalans. A més a més, l’empresa Tui Cruises tornarà a Palamós i navilieres com ara Oceania Cruises i Costa Cruceros visitaran per primer cop la Costa Brava.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona