TBEX EU Costa Brava

Dos-cents vuitanta blocaires de viatges de disset països s’inscriuen al congrés mundial TBEX Europe Costa Brava 2012.


MARç 2014

Dos-cents vuitanta, escriptors i creadors de nous continguts en mitjans de comunicació social de l’àmbit dels viatges d’arreu del món participaran al congrés TBEX Europe Costa Brava 2012, que tindrà lloc els dies 21 i 22 de setembre a la ciutat de Girona i a la Costa Brava.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme i l’Ajuntament de Girona, impulsa, juntament amb BlogWorld & New Media Expo (empresa nord-americana encarregada de l’organització), el primer congrés mundial de blocaires de viatges a l’Estat espanyol.

El congrés TBEX (Travel Blog Exchange) és la trobada anual més popular dels blocaires, escriptors i creadors de nous continguts en mitjans de comunicació social de l’àmbit dels viatges i l’estil de vida. Actualment té 6.000 membres, i els seus objectius són mobilitzar i ajudar els blocaires de la promoció turística, revalorar i millorar el seu treball i influència, i ajudar els professionals del sector i de l’àmbit de les relacions públiques a connectar amb els creadors de continguts adequats per beneficiar les seves marques i destinacions.

Coincidint amb l’esdeveniment mundial que se celebrarà a Girona, el Patronat de Turisme programa un seguit d’activitats dirigides als blocaires participants amb l’objectiu de donar-los a conèixer la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona i fer-ne difusió. S’organitzen excursions d’una jornada el dia abans i el dia després del congrés, així com sis blogtrips temàtics a la demarcació per tal que els assistents experimentin i generin continguts en les xarxes socials en què actuen. Les places per participar en aquestes activitats són limitades i cal inscriure-s’hi prèviament. Per elaborar els programes d’aquestes excursions i dels sis blogtrips, el Patronat de Turisme compta amb la col·laboració i la implicació directa dels vuit consells comarcals gironins i del conjunt del sector turístic privat.

L’esdeveniment es pot seguir a través dels perfils @costabrava i @visitcostabrava, i també utilitzant les etiquetes #TBEX i #InCostaBrava