Notícia del Butlletí Juny

TastEmotion a París

L’experiència sensorial TastEmotion presenta l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a 60 agents de viatges i prescriptors francesos.

Els dies 12 i 13 de juny es va dur a terme a París el segon cicle de representacions de la innovadora acció promocional TastEmotion, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona. L’objectiu d’aquesta experiència audiovisual i sensorial és presentar la Costa Brava i el Pirineu de Girona mitjançant un mapping i un àpat elaborat per Quim Casellas, el xef del Restaurant Casamar, amb una estrella Michelin. Els actes es van adreçar a grups selectes d’agents de viatges i periodistes de comunicació especialitzats del país, i hi van participar membres de diverses empreses gironines.

 

En el decurs dels dos dies es van oferir quatre representacions TastEmotion de temes diferents, organitzades pels diversos clubs de màrqueting de producte del Patronat de Turisme, per tal de presentar d’una manera segmentada i creativa l’oferta turística del territori als principals programadors i prescriptors de viatges de França per a les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona