Notícia del Butlletí Setembre 2018

TastEmotion a Barcelona

L’experiència sensorial TastEmotion es presenta davant d’autoritats, periodistes i professionals del turisme a Barcelona.

Els dies 25 i 26 de setembre es va dur a terme a Barcelona el tercer cicle de representacions de la innovadora acció promocional TastEmotion, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona. L’objectiu d’aquesta experiència audiovisual i sensorial és presentar la Costa Brava i el Pirineu de Girona mitjançant un mapping i un àpat elaborat per Quim Casellas, xef del Restaurant Casamar, amb una estrella Michelin.

Els actes es van adreçar a un selecte grup d’autoritats —entre les quals hi havia el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Maria Àngels Chacón, i els presidents de les diputacions i els patronats de turisme provincials—, personalitats del món de la comunicació, directius d’agències de viatges de luxe i agències organitzadores d’esdeveniments del país.

 

En aquesta ocasió es van oferir dues representacions TastEmotion, amb la col·laboració dels diversos clubs de màrqueting de producte del Patronat de Turisme, per tal de presentar l’oferta turística del territori d’una manera creativa als principals programadors i prescriptors de viatges barcelonins per a les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona