Notícia del Butlletí Novembre 2018

TastEmotion a Alemanya

L’experiència sensorial TastEmotion presenta l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a una seixantena d’agents de viatges i prescriptors alemanys.

Els dies 6 i 7 de novembre, a la ciutat alemanya de Munic es va dur a terme el cinquè i darrer cicle de representacions del 2018 corresponent a l’acció promocional TastEmotion, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona. L’acció va servir per presentar l’oferta turística del territori i una nova fórmula de promoció a periodistes de turisme, agents de viatges d’agències especialitzades en cultura i enogastronomia i agències organitzadores d’esdeveniments de turisme de negocis i vacances de luxe del mercat alemany.

 

A part de Munic, en el decurs del 2018 el TastEmotion s’ha desplegat en ciutats com Londres, París, Barcelona i Milà, i es preveu que durant la temporada 2019 se segueixi exportant a capitals de països emissors de turisme per a les destinacions gironines, com Bèlgica, Suècia i Noruega, amb l’objectiu d’incidir en els canals prescriptors i d’intermediació.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona