Taller de formació «WordPress II»

El Patronat de Turisme organitza el taller pràctic de segon nivell «WordPress» al qual assisteixen 27 professionals del sector turístic gironí.


MARç 2014

Després de l’èxit de participació assolit en les dues sessions pràctiques formatives 2.0 organitzades els dies 17 i 31 de març, centrades en la creació d’un web amb WordPress i a les quals van assistir-hi 80 professionals del sector turístic, el Patronat de Turisme va tornar a organitzar el 14 d’abril el taller pràctic «WordPress II».

En aquest taller, conduït per Montse Peñarroya, directora de GEA Internet Project Consulting i experta en turisme i Internet 2.0, i que va tenir lloc a l’Auditori Edifici Jaume Casademont del Parc Científic i Tecnològic de la UdG, es va aprofundir en les eines que dóna el gestor de continguts de WordPress per a la creació d’un lloc web. Es va tractar l’optimització del WordPress perquè s'indexi de forma impecable a Google, es van donar consells per millorar el SEO a l'hora de redactar el contingut de les pàgines del propi lloc web i la instal·lació dels codis de seguiment de Google Analytics al WordPress així com la fixació d'objectius. A més, es va repassar la inclusió de vídeos, imatges i temes i com retocar-los, així com la instal·lació de connectors a xarxes socials, formularis de contacte professional o la predicció meteorològica, entre d’altres.

La realització de noves activitats formatives forma part de la voluntat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de fomentar la formació contínua dels professionals del sector en el camp del 2.0 i incrementar la competitivitat de la indústria turística gironina, a fi d’equipar-la amb les eines necessàries perquè continuï essent una destinació líder en el context turístic internacional.