Notícia del Butlletí Octubre 2016

Suport a projectes i destinacions

Col·laboració amb esdeveniments culturals i esportius per a la potenciació de les destinacions.

La Costa Brava i el Pirineu de Girona compten amb una gran diversitat de projectes i esdeveniments amb rerefons turístics, i des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona s’hi fan col·laboracions per a la seva difusió i promoció.

En l’àmbit dels festivals, l’entitat dóna suport a tres esdeveniments de gran ressò. Se’n destaca la presentació a mitjans de la 6a edició del Festival Internacional de Circ Elefant d’Or de Figueres, i de la primera edició del Festival Veus d’Olot, i també la participació en la cerimònia del Festival de Cinema de Girona.

En la vessant esportiva, es va presentar als mitjans de comunicació la primera edició de l’esdeveniment Sea Otter Europa Costa Brava-Girona Bike Show, que tindrà lloc a Girona al juny de 2017.

D’altra banda, l’Ajuntament de Calonge-Sant Antoni va atorgar el guardó Passió pel Turisme al Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb motiu de la tasca promocional que duu a terme des de fa 40 anys a favor de l’activitat turística de la demarcació de Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona