Suport a destinacions

Assistència i col·laboració en esdeveniments del sector turístic.


ABRIL 2023

El mes d’abril el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va continuar col·laborant en diferents esdeveniments i actes promoguts pel sector turístic de les comarques gironines i donant-los suport. 

En l’àmbit esportiu, es va col·laborar amb l’esdeveniment MICfootball 2023, celebrat a la Costa Brava durant la Setmana Santa. Així mateix, es va donar suport també al Campionat d’Espanya de Vela Infantil a l’Escala; a la cursa ciclista Gran Fondo Lloret Costa Brava; a les curses per etapes de trail run Costa Brava Stage Run, Pyrenees Stage Run i Brama Stage Run, i a la cursa de bicicleta gravel o MTB The Traka. A més a més, es va col·laborar amb la fira dedicada al transport marítim MYBA de Barcelona i amb els tornejos de golf Fairways Cup 2023 jugats a Le Prieuré i Valescure (França).

Quant a l’apartat cultural, es va col·laborar en el Festival del Còmic de Figueres, el Festival Ítaca i en l’assemblea de l’Associació Europea de Festivals 2023 celebrada a Peralada i Girona, The Arts Festivals Summit.

I, finalment, el 21 d’abril es va estar present en el X Memorial Jordi Comas i Matamala, celebrat a Castell-Platja d’Aro.

...
...
...
...
...