Suport a destinacions

Assistència i col·laboració en esdeveniments del sector turístic.


JUNY 2022

El juny es va continuar col·laborant en diferents esdeveniments i actes promoguts pel sector turístic de les comarques gironines i donant-los suport.

Es destaca la participació activa en la cimera gastronòmica «Comida que acoge» i la reunió del Consejo Internacional del Basque Culinary Center, que ha tingut lloc a Girona i la Costa Brava del 19 al 21 de juny i que ha rebut el suport de la Diputació de Girona, a través del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i del segell de qualitat agroalimentari Girona Excel·lent, així com de l’Agència Catalana de Turisme. 

En l’àmbit cultural, es va donar suport al Festival Jazz and Music Girona i al Festival (a)phònica de Banyoles. En l’apartat esportiu, a la celebració de la cursa de muntanya Olla de Núria, la prova ciclista Transpyr, el torneig Euro Youth Basketball Cup i la Trail Ulldeter, organitzada per Klassmark. 

Finalment, també es va participar en la presentació de la nova campanya de publicitat de l’Associació Empordà Turisme, en la jornada «Turisme de qualitat i reptes de futur» celebrada a Platja d’Aro, i en la 8a edició dels Premis Climent Guitart.

...
...
...