Suport a destinacions

Assistència i col·laboració en esdeveniments del sector turístic.


MAIG 2022

El maig, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va continuar col·laborant en diferents esdeveniments i actes promoguts pel sector turístic de les comarques gironines i donant-los suport.

Cal destacar la roda de premsa per presentar la cimera gastronòmica «Comida que acoge» i la reunió del Consejo Internacional del Basque Culinary Center, que tindrà lloc a Girona i la Costa Brava del 19 al 21 de juny i que rep el suport de la Diputació de Girona, a través del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i del segell de qualitat agroalimentari Girona Excel·lent, i de l’Agència Catalana de Turisme. 

En l’àmbit cultural es va donar suport al festival Girona A Cappella i, en l’esportiu, a la celebració del Tradeinn International Triathlon 140.6INN i a la Trail Cap de Creus, organitzada per Klassmark. 

Finalment, en el marc de la 37a edició dels Premis CETT Alimara, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va obtenir el premi en categoria Through Experiences per haver desenvolupat l’innovador projecte de màrqueting i comunicació Vívid Insòlit el 2021.

...
...
...