Suport a destinacions

Assistència i col·laboració en presentacions i esdeveniments culturals i esportius per potenciar la destinació.


NOVEMBRE 2021

El Patronat de Turisme va continuar col·laborant en diferents esdeveniments i accions professionals promogudes pel sector turístic gironí i donant-los suport.

El 3 i 4 de novembre l’entitat va participar en la primera Trobada Descobrir sota el lema «Un turisme al servei del futur, al servei del país», celebrada a Solsona amb la participació i l’assistència d’un centenar d’experts del sector del país. També es va participar en la presentació de la nova central de reserves TuralGi, creada per l’Associació de Cases de Turisme Rural Girona; en la jornada de valoració de la temporada turística 2021, organitzada per la Taula Gironina de Turisme i la Universitat de Girona, i en la cinquena Jornada sobre Turisme i Societat promoguda per la Fundació Jordi Comas Matamala, «Els nous horitzons del turisme».

Alhora, es va col·laborar en el IV Congreso Internacional de Tecnología y Turismo para la Diversidad, organitzat per la Fundació ONCE, i en la jornada de formació de guies turístics en matèria d’inclusió celebrada a Girona el 23 de novembre. 

En l’àmbit cultural es va col·laborar en el Festival del Cinema de Girona i el festival Càntut de Cassà de la Selva.

...
...
...
...