Suport a destinacions

Assistència i col·laboració en esdeveniments del sector turístic.


OCTUBRE 2020

Durant el mes d’octubre, el Patronat de Turisme va continuar col·laborant en diferents esdeveniments professionals i accions promogudes pel sector turístic de les comarques gironines. 

El 9 d’octubre es va celebrar, amb el títol «La represa del Debat 2020», una nova sessió en format de webinar a càrrec de la Taula Gironina de Turisme. El webinar va constar de dues taules rodones centrades en l’allotjament i les activitats turístiques a la destinació. El sector turístic de les comarques gironines va fer una valoració de la temporada d’estiu i va tractar sobre com té previst afrontar la de tardor i hivern.  

Els dies 14 i 15 d’octubre va tenir lloc, en format híbrid, la tercera edició del fòrum BTM, organitzat per la Fundació Climent Guitart i l’Agencia EFE, amb el títol «De la Zona Cero a la Nueva Era». El Patronat de Turisme Costa Brava Girona hi va participar activament abordant temes de sostenibilitat, comunicació i màrqueting digital.

Finalment, l’entitat també va donar suport a la sisena edició del Festival Internacional de Cine de Begur, que es va celebrar de l’1 al 12 d’octubre.


...
...
...
...