Sostenibilitat

Water you doing? és el cartell que anima el turista a reduir el consum d’aigua i a ser conscient sobre l’estalvi.


JUNY 2024

L’increment de les reserves hídriques a Catalunya, fruit del desgel i de les pluges generals i generoses de la primavera, dona una treva en la situació de sequera. Així i tot, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona segueix treballant per posicionar la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinació turística responsable i impulsa actuacions per ajudar el sector i per sensibilitzar els visitants en l’àmbit de l’estalvi d’aigua. En aquest sentit, l’entitat edita el cartell informatiu Water you doing? per als establiments d’allotjament turístic de la demarcació de Girona amb la finalitat de transmetre un missatge en positiu de la importància de tenir cura de l’aigua i, alhora, proposa sis accions que poden emprendre els clients per contribuir a reduir el consum d’aigua en les destinacions gironines sense que això vagi en detriment de la qualitat de la seva estada.

La difusió del cartell informatiu Water you doing? es du a terme entre les més de vuit-centes entitats i empreses turístiques associades als nou clubs de màrqueting de producte adherits a l’entitat.

Descarrega el cartell en quatre idiomes i en dues versions a través dels enllaços establiment hoteler i apartament turístic i allotjament rural.

...