Som Cultura 2020

El festival programa activitats virtuals al novembre.


OCTUBRE 2020

La cinquena edició del Som Cultura ofereix propostes culturals organitzades per les entitats i empreses associades al Club de Màrqueting de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. 

Som Cultura presenta en aquesta ocasió una programació d'activitats a distància. Aquesta té per objectiu assegurar la celebració de l’esdeveniment sigui quina sigui la situació sanitària del territori durant el mes de novembre i, alhora, permet explorar noves fórmules digitals per difondre l’oferta cultural gironina. 

La programació presencial que s’oferia queda suspesa degut a la situació sanitària del territori i únicament es podran realitzar aquelles activitats programades pels museus que s’adaptin a les noves restriccions d’aforament.

La trentena de propostes a distància s’han estructurat en quatre àmbits: la retransmissió en directe de visites guiades a diversos equipaments i exposicions del territori, per tal de descobrir el patrimoni gironí, jocs en línia, vídeos sobre llegendes de diverses poblacions de les comarques gironines i l’activitat «Els museus a casa».

La campanya promocional Som Cultura s’adapta a la situació de pandèmia i persegueix estimular l’interès i el consum cultural dels habitants i els visitants durant la tardor. Alhora, vol fomentar la creació de productes turístics innovadors i atractius que permetin donar a conèixer el territori en clau cultural: des dels recursos monumentals i patrimonials fins a les manifestacions tradicionals, populars i d’identitat.

Les activitats del Som Cultura 2020 es poden consultar i reservar al web http://somcultura.com.

Per veure el vídeo, clica a http://bit.ly/Museusacasa


...
...
...
...