Notícia del Butlletí Octubre 2018

Som Cultura 2018

Amb motiu de la tercera edició del Som Cultura, durant els caps de setmana de novembre s’ofereixen 51 propostes culturals agrupades en 4 eixos temàtics.

A l’octubre es va presentar la programació de la tercera edició del mes de les experiències culturals a la Costa Brava i al Pirineu de Girona, Som Cultura, que tindrà lloc al novembre i que constarà d’una cinquantena de propostes genuïnes ofertes per les entitats i empreses associades al Club de Màrqueting de Cultura i Identitat. Amb motiu de la commemoració de l’Any del Turisme Cultural, el festival proposarà una selecció d’activitats especials per descobrir l’àmplia oferta cultural, patrimonial i d’espectacles de les comarques gironines.

Seguint la tendència de l’any passat, els organitzadors han treballat en la confecció d’activitats atractives i de qualitat adreçades als usuaris, a més de crear propostes combinades. D’una banda, Som Cultura presenta les propostes agrupades geogràficament: els dies 3 i 4 de novembre, a les comarques de l’Alt Empordà i el Baix Empordà; els dies 10 i 11, al Pla de l’Estany i a la Garrotxa; els dies 17 i 18, al Ripollès i a la Cerdanya, i els dies 24 i 25, al Gironès i a la Selva. D’altra banda, el festival també es presenta estructurat en quatre blocs: visites per descobrir el patrimoni; visites teatralitzades; música i art als museus, i, finalment, activitats inclusives.

La campanya promocional Som Cultura pretén estimular l’interès i el consum cultural dels habitants locals i els visitants durant la tardor així com fomentar la creació de productes turístics innovadors i atractius que permetin donar a conèixer el territori en clau cultural, des dels recursos monumentals i patrimonials fins a les manifestacions tradicionals, populars i d’identitat.

Les reserves d’activitats del Som Cultura 2018 es poden tramitar a través del web http://somcultura.com/.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona