Notícia del Butlletí Març 2019

Sisena edició del Vívid

El Vívid ofereix una cinquantena d’activitats durant els caps de setmana del mes d’abril, amb prop de 2.000 places.

El Club de Màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà del Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa una nova edició del Vívid, amb la voluntat de promocionar l’enoturisme a la Costa Brava.

Entre la cinquantena d’activitats programades hi ha la tercera edició de la Marxa Popular entre Vinyes; els «Monòlegs maridats», amb Yolanda Ramos i Anna Bertran; els «Tastos amb personalitat», amb la participació de Carlos Latre, i les activitats inclusives per a persones amb mobilitat reduïda, invidents o sordes, entre moltes altres.

Les activitats s’agrupen per zones i setmanes, per tal de concentrar-les cronològicament i geogràficament, amb l’objectiu de facilitar l’accés dels visitants i de propiciar-ne la participació en més d’una experiència. Les activitats es distribuiran per setmanes entre aquestes zones: el Baix Empordà, la plana de l’Empordà, l’Albera i el cap de Creus.

El Vívid manté el sistema de venda en línia a través del web vivid.costabrava.org, per facilitar als usuaris la compra de les entrades de les diverses experiències i per possibilitar la comercialització de paquets amb ofertes combinades.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona