S’incrementen les consultes a l’oficina de turisme de l’aeroport Girona-Costa Brava

L’oficina de turisme de l’aeroport registra un augment del 21% de les consultes informatives entre gener i juny de 2010 respecte de l’any anterior.


MARç 2014

L’oficina de turisme de l’aeroport Girona-Costa Brava, oficina gestionada de manera compartida pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Generalitat de Catalunya, ha augmentat un 21% el volum de consultes ateses durant els primers sis mesos de 2010, coincidint amb la posada en funcionament de la nova oficina de turisme a la terminal, més espaiosa i millor equipada que l’anterior. Els primers sis mesos de l’any l’oficina ha registrat 65.821 consultes.

L’actual situació de l’oficina millora la localització de l’equipament des de diversos punts de la terminal i amplia l’espai d’atenció al visitant. Una novetat important que incorpora l’oficina i que ha implantat el Patronat de Turisme és la instal·lació a l’exterior de l’oficina de turisme de dues pantalles amb les quals es pot accedir al portal del Patronat, de manera que es pot obtenir informació turística de les comarques de Girona i es poden fer reserves en horari ininterromput.

En una època marcada per la crisi econòmica, l’oficina de turisme a l’aeroport de Girona està enregistrant el major nombre de consultes des que es va obrir de forma permanent l’any 2003. Va augmentar considerablement durant els primers anys, es va estabilitzar, fins i tot hi va haver una davallada, i des de l’any 2009 ha experimentat un increment pel que fa al nombre de consultes i persones ateses.