Roadshow Tez Tour

Sis-cents vint agents de viatges russos coneixen l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona


MARç 2014

Del 2 a l’11 d’abril, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Lloret Turisme van col·laborar amb l’operador turístic rus Tez Tour en el Roadshow Costa Brava que al llarg de deu dies va visitar vuit ciutats del centre i el sud de Rússia.

Un total de 620 agents de viatges russos de les ciutats russes de Sant Petersburg, Krasnodar, Piatigorsk, Rostov del Don, Samara, Kazan, Nijni Nóvgorod i Vorónej van assistir a les presentacions de l’oferta turística de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona.

Juntament amb el Patronat de Turisme i Lloret Turisme també van participar en les presentacions empreses d’allotjament —Rigat Park & Spa Hotel, Guitart Hotels, H·TOP Hotels i Samba Hotels— i les estacions d’esquí i de muntanya del Pirineu gironí Vall de Núria i la Molina, ambdues de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Per a aquest cicle de presentacions, el Patronat de Turisme, Lloret Turisme i l’operador Tez Tour van publicar un catàleg específic de vacances de 36 pàgines dedicat principalment a la Costa Brava i que van distribuir entre els assistents.

L’operador turístic Tez Tour preveu per a la temporada 2013 un creixement del 60% en el volum de turistes que viatjaran a Catalunya, i estima que aquest any portarà 120.000 turistes a Catalunya i 40.000 a la Costa Brava.