Roadshow als Estats Units

Un centenar d’agents de viatge de San Diego, Los Angeles i San Francisco s’interessen per l’oferta turística d’alta gamma de la Costa Brava.


MAIG 2024

Del 6 al 9 de maig, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va tornar a organitzar una missió promocional i comercial als Estats Units amb l’objectiu de continuar presents i incidir en l’elecció de les vacances dels potencials visitants nord-americans per a les destinacions gironines. Enguany es va dur a terme un cicle de presentacions i trobades comercials a les ciutats de la Costa Oest: San Diego, Los Angeles i San Francisco.

En el roadshow van participar tretze empreses turístiques gironines especialitzades en serveis i productes d’alta gamma i enogastronòmiques, i un centenar d’agents i programadors d’agències de viatge (com Travel Leaders, Cassis Travel, Protravel, HelmsBriscoe, FROSCH i Skyline Travel) de la Costa Oest dels Estats Units. A cada ciutat s’organitzava una presentació de la destinació i de les empreses i entitats gironines participants, seguida d’un networking i d’un còctel de gastronomia catalana.

Paral·lelament, i aprofitant el desplaçament, es van dur a terme trobades comercials a les oficines centrals de les agències de viatge majoristes Plaza Travel/Frosch a Los Angeles i Valerie Wilson/Frosch a San Francisco. A la localitat de Newport Beach, la delegació gironina va ser convidada per l’associació local de turisme, OC Prost, a participar en la seva trobada mensual dirigida a una vuitantena d’associats.

La promoció al mercat nord-americà va culminar amb la participació del Club de Màrqueting Unique Premium del Patronat en l’acció comercial organitzada per l’Agència Catalana de Turisme del 20 al 24 de maig a les ciutats de Nova Jersey, Fairfield (Connecticut) i Westchester, a la Costa Est.

Aquesta sèrie d’actuacions estan programades dins del Pla d’accions 2024 de l’entitat per incidir en els mercats emissors internacionals de llarga distància.

...
...
...
...
...
...