Notícia del Butlletí Abril 2014

Roadshow al Regne Unit

Més de cent trenta agents de viatges britànics participen al cicle de presentacions i tallers.

Aprofitant l’acció «Esmorzar amb estrelles de la Costa Brava i el Pirineu de Girona» de finals d’abril, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va dur a terme quatre accions més de promoció i de comercialització al mercat britànic adreçades específicament a agents de viatges i operadors turístics del país.

Concretament, la tarda del mateix dilluns 28 d’abril, a l’Hotel Mandarin, es va celebrar una presentació i un taller de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre dotze representants d’empreses gironines i quaranta agents i operadors turístics britànics. Aquest taller va ser el primer d’un cicle de tres presentacions que van succeir-se a les ciutats de Newcastle, el 30 d’abril, i d’Edimburg, l’1 de maig. A les ciutats de Newcastle i d’Edimburg es van congregar quaranta i trenta agents de viatges, respectivament.

També, el matí del dimarts 29 d’abril, a la botiga National Geographic Store de Londres, va tenir lloc la presentació de Cicloturisme i Senderisme de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, i es va dur a terme el taller corresponent, amb la participació de vuit entitats i empreses gironines i de vuit agents britànics especialitzats del sector.

El funcionament d’aquesta trobada va ser ben senzill: a més de presentar els atractius de la destinació, es buscava que els empresaris d’un i d’altre país poguessin compartir informació i contactes per tal de materialitzar possibles negocis.

Amb aquestes accions adreçades a canals de comercialització, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona mira d’estimular el mercat britànic envers la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona.

Guifre de Peray
© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona