Notícia del Butlletí Agost 2019

Promoció del turisme esportiu

El turisme esportiu de la Costa Brava es promociona en dos grans esdeveniments esportius de natació i triatló a Suècia i al Regne Unit.

Del 4 al 6 de juliol, tècnics del Club de Màrqueting de Turisme Esportiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona van viatjar, conjuntament amb l’Agència Catalana de Turisme, a la localitat de Vansbro, Suècia, per dur a terme prospecció i desenvolupar una agenda comercial en el marc de la competició Vansbrosimningen, un esdeveniment esportiu de natació en aigües obertes de diverses distàncies i triatló de distància olímpica. Durant les jornades, es van poder conèixer detalls de l’organització de l’esdeveniment i es van mantenir diverses reunions per organitzar futures accions de promoció de les Vies Braves de la Costa Brava a l’esdeveniment.

Posteriorment, del 24 al 25 de juliol, es va realitzar una altra prospecció, també conjuntament amb l’Agència Catalana de Turisme, en aquest cas a l’esdeveniment esportiu British Swimming Summer Championchip, celebrat a la ciutat de Glasgow, Escòcia. Es tracta d’una competició d’estiu d’àmbit nacional en la qual es disputen totes les proves de natació i natació paralímpica en una piscina olímpica. Durant els dies que va durar la competició, es va aprofitar per fer promoció i desenvolupar una agenda comercial per donar a conèixer l’oferta de turisme esportiu de la Costa Brava, més concretament de les Vies Braves i els diversos training camps especialitzats en la millora del rendiment esportiu dels nedadors i les nedadores.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona