Notícia del Butlletí Agost 2019

Roadshow al Regne Unit

L’oferta turística i cultural de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es promociona al Regne Unit davant de 70 agents de viatges.

El dies 22 i 23 de juliol, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, conjuntament amb dues empreses membres dels clubs de màrqueting —Lloret Turisme i Hotel Carlemany— i l’operador turístic de la companyia aèria Jet2, va dur a terme un cicle de tres presentacions adreçades a agents de viatge de les ciutats angleses de Harrogate, Leeds i Manchester.

Durant les jornades, es va presentar l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a una setantena d’agents de viatges d’aquelles ciutats, que van mostrar un interès especial per l’oferta de golf de la destinació i les activitats de turisme actiu, entre les quals destacava l’oferta de cicloturisme.

L’acció promocional va concloure amb una presentació de l’oferta turística específica de golf davant el responsable de producte de Jet2Holidays per buscar noves fórmules de promoció i per millorar la comercialització d’aquest producte en els seus paquets turístics.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona