Notícia del Butlletí Setembre 2015

Roadshow al mercat nòrdic

La Costa Brava i el Pirineu de Girona es promocionen als països escandinaus

workshop-estocolm-02

Els dies 21 i 23 de setembre, es va dur a terme a les ciutats d’Estocolm i Oslo (Suècia i Noruega, respectivament) un cicle de trobades comercials i presentacions promocionals de l’oferta turística de les destinacions turístiques gironines adreçat a una quarantena d’agències de viatges majoristes i minoristes de Suècia i Noruega, i trenta-set mitjans de comunicació dels dos països escandinaus.

Cada acció es va iniciar amb un workshop entre representants d’empreses i entitats gironines i agències de viatge, i a continuació es va fer una presentació de la destinació dirigida als assistents. Els dos esdeveniments comercials i promocionals van acabar amb un còctel elaborat per cuiner Marc Gascons, del restaurant Els Tinars, de Llagostera, que té una estrella Michelin.

Amb el roadshow organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona als països escandinaus es pretén estimular el mercat nòrdic envers les destinacions gironines i potenciar productes com ara el turisme de negocis, l’esportiu i el cultural. L’any 2014 van visitar Catalunya 758.000 turistes. L’estada mitjana dels visitants va ser de 6,2 dies i van generar una despesa de 151,20 euros per dia i persona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona