Notícia del Butlletí Febrer 2014

Roadshow a Rússia

La Costa Brava es promociona a Sibèria i als Urals amb Tez Tour.

Vuit-cents agents de viatges de l’operador turístic rus Tez Tour, de sis ciutats dels districtes federals de Sibèria i dels Urals –Krasnoyarsk, Novosibirsk, Tyumen, Ekaterimburg, Chelyabinsk i Perm– van conèixer l’oferta turística de la Costa Brava per a la temporada 2014 a fi de comercialitzar-la entre els potencials turistes russos.

El cicle de presentacions itinerants que Tez Tour, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Lloret Turisme i diverses empreses d’allotjament de Lloret de Mar van dur a terme del 12 al 21 de febrer tenia per objectiu incrementar entre un 15 % i un 20 % el nombre de turistes russos a la destinació gironina.

Van participar al roadshow el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Lloret Turisme, junt amb empreses d’allotjament com ara Rigat Park & Spa Hotel, Guitart Hotels i Samba Hotels.

L’operador turístic Tez Tour va portar a Catalunya 125.000 turistes l’any 2013, dels quals 32.000 van anar a la Costa Brava. Aquest 2014, es preveu fer créixer entre un 15 % i un 20 % el volum de turistes.

En el decurs de l’any, el Patronat de Turisme organitzarà accions promocionals similars en diverses regions de la Federació Russa amb els operadors turístics Natalie Tours i Coral Travel.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona