Notícia del Butlletí Juny 2014

Roadshow a Espanya

Intensificació de la promoció turística gironina al País Basc, Navarra i l’Aragó.

Setanta agents de viatges de Navarra i Saragossa, i cinquanta mitjans de comunicació bascos, navarresos i aragonesos van assistir a les presentacions de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona organitzades pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona els dies 10, 11 i 12 de juny a les ciutats de Bilbao, Pamplona i Saragossa, respectivament.
Al llarg de tres dies es van programar tres presentacions de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, i dos workshops, reunions comercials i d’intercanvi entre nou empresaris turístics gironins i seixanta agents de viatges navarresos i aragonesos. La finalitat del roadshow va ser donar a conèixer als intermediaris d’agències navarreses i aragoneses els serveis i els productes de les destinacions, captar públic procedent del nord de la Península, i promoure la línia del TAV entre Saragossa, Girona i Figueres.
A Bilbao es va organitzar una acció de comunicació adreçada exclusivament a periodistes de la província de Biscaia: el cuiner gironí Albert Sastregener, del restaurant Bo•Tic de Corçà, amb estrella Michelin, i membre de la Cuina de l’Empordanet-Aula Gastronòmica de l’Empordà, i el cuiner Fernando Canales, del restaurant basc Etxanobe, també amb una estrella Michelin, van elaborar un àpat a quatre mans per als assistents. Per la seva banda, les accions de Pamplona i Saragossa van consistir en la preparació d’un còctel per als agents i la premsa a càrrec de l’Espai del Peix de Palamós. Els àpats es van elaborar amb productes gironins i es van acompanyar de vins de la Ruta del Vi DO Empordà.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona