Restalo al territori

El Patronat de Turisme organitza presentacions de la central de reserves en línia de restaurants, Restalo, per a empresaris del món de la restauració.


MARç 2014

El novembre va entrar en funcionament la tercera central de reserves en línia del portal de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. La central de restaurants Restalo s’afegeix al motor de reserves hoteleres i al d’apartaments turístics, incorporats pel Patronat els mesos de febrer i abril respectivament, per posar a l’abast de l’usuari un nou servei.

Restalo ofereix, tot just quan comença a posar-se en funcionament, 6.300 restaurants a Espanya i a ciutats europees i representa per a l’empresari gironí un canal més de comercialització dels seus productes i serveis turístics. Actualment en formen part 93 restaurants de la demarcació. Ofereix un sistema de gestió de reserves que permet als restaurants gestionar les seves reserves, la disponibilitat de taules, horaris, ofertes, clients, etc. de manera àgil i immediata tots els dies de la setmana les 24 hores del dia.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Restalo.com farà dues presentacions durant el mes de febrer –a les comarques de la Garrotxa -el Pla de l’Estany i el Ripollès-la Cerdanya– de la nova central de reserves de restaurants dins del portal www.costabrava.org. El mes de març es programaran tres presentacions a les comarques de l’Alt Empordà, el Baix Empordà i la Selva.

Les presentacions, que inclouran una sessió formativa, tenen com a objectiu explicar als restauradors i hostalers gironins com poden comercialitzar la seva oferta a través de Restalo.com, el motor de reserves que el Patronat de Turisme ha integrat recentment.