Renovació de perfils socials

S’actualitzen els perfils socials d’Instagram, Twitter, TikTok, Facebook i LinkedIn de la destinació per harmonitzar l’estil, potenciar els continguts de qualitat i incrementar la notorietat de marca.


AGOST 2023

Després de la renovació del portal oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona l’abril del 2023, s’actualitzen els perfils socials d’Instagram, Twitter, TikTok, Facebook i LinkedIn de la destinació amb l’objectiu d’harmonitzar l’estil, millorar la qualitat dels continguts, incrementar la notorietat de marca i, també, captar i atraure més audiència internacional.

El perfil d’Instagram @costabravapirineu presenta una imatge renovada, fresca i dinàmica, en concordança amb l’estètica del nou web turístic. Esdevé el canal principal que publica un contingut gràfic i audiovisual atractiu, inspirador, de qualitat i amb informació de rellevància per a l’usuari. Aglutina els valors de la destinació, integra el missatge de la campanya publicitària «Viu el doble» i dona més visibilitat als serveis i productes dels membres associats als clubs de màrqueting del Patronat. Les publicacions, reels i guies serviran d’inspiració a tots aquells potencials visitants, tant nacionals com estrangers. El perfil potencia les etiquetes #incostabrava, #inpyrenees i #livetwice.

A ressaltar que els perfils específics de gastronomia i Ruta del Vi de la destinació es fusionen amb el perfil @foodcostabrava per tal de fidelitzar i incrementar la nombrosa i consolidada comunitat d’usuaris de què disposa.

Actualment el perfil d’Instagram @costabravapirineu té més de 73.000 seguidors i s’equipara a perfils socials de destinacions espanyoles com les illes Canàries i la Costa Blanca.

Pel que fa a la xarxa social Twitter, el perfil @costabrava es converteix en l’únic perfil que difon continguts i notícies de l’oferta turística de la destinació, així com informacions específiques de temes relacionats amb l’enogastronomia, la cultura, el golf i el benestar en clau turística adreçat al públic de proximitat, entre d’altres.

Quant als perfils professionals de LinkedIn, es mantenen el corporatiu de Costa Brava Girona Tourist Board, en el qual es divulguen les actuacions que duu a terme el Patronat de Turisme, i el perfil Costa Brava Girona Convention Bureau, específic per a professionals del sector del turisme de negocis. Pròximament es crearà el perfil Costa Brava Training Camps, canal de comunicació sectorial per a professionals del turisme esportiu.

El 2023, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona culmina l’estratègia de renovació digital amb l’activació del nou portal oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, la creació del perfil de TikTok @costabravapirineu i, també, l’actualització de la comunicació de les xarxes socials seguint les noves tendències de les plataformes socials. Per acabar i per continuar potenciant la cohesió de continguts digitals, es treballaran els canals d’e-mail marketing, de paid media i la creació d’articles al propi blog

Aquestes actuacions persegueixen alinear els valors de l’entitat i la destinació, projectar les marques turístiques a l’exterior i potenciar la destinació des de la seva singularitat i qualitat.

...
...
...
...
...
...