Reale Open Catalunya de Golf a la Costa Brava

La Costa Brava acull una nova competició d’elit de golf—el Reale Open Catalunya— després de celebrar amb èxit l’Open d’Espanya de Golf el passat mes d’abril.


MARç 2014

Del 14 al 17 d’octubre, el Golf Girona va acollir la 29a edició de l’Open de Catalunya, un torneig per a professionals organitzat per la Federació Catalana de Golf i en el qual van participar-hi 90 jugadors i 6 amateurs. És la primera vegada que aquest torneig se celebra a la demarcació de Girona.

Durant la celebració de l’Open de Catalunya, organismes institucionals, patrocinadors i empreses comercialitzadores de material de golf van ser presents a la zona lúdica i comercial de Golf Girona per tal de donar a conèixer als jugadors professionals, al públic assistent i a la premsa la seva activitat comercial i promocional. El Patronat de Turisme, juntament amb l’Associació de Camps de Golf Costa Brava – Empordà - Girona, va disposar d’un espai des d’on va distribuir material promocional de golf i de l’oferta turística de la destinació.

La marca Costa Brava Pirineu de Girona va ser-hi present en diferents suports gràfics ubicats en nombrosos espais del camp de joc. També es va difondre l’oferta turística de golf del conjunt de la destinació a la revista oficial de la competició, en mitjans de comunicació i en pàgines web.