Publicity i comunicació

La revista italiana especialitzada en turisme i viatges In Viaggio dedica deu pàgines a descriure les ciutats de Girona i Figueres, el triangle Dalinià, Cadaqués i l’Empordà.


MARç 2014

La revista italiana In Viaggio, amb 65.097 exemplars mensuals, ha publicat el mes de març un reportatge de 10 pàgines d’extensió dedicat a la Costa Brava. El reportatge és el resultat del viatge de premsa que la periodista italiana Lisa Molinari va realitzar a la destinació del 18 al 20 de gener del 2011 gràcies a la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i nombroses entitats i empreses turístiques de la zona.

El reportatge titulat «Fuori porta nei luoghi di Dalí», és a dir, indrets fora de la ciutat de Dalí, tracta extensament de cultura, patrimoni i espais d’interès de diversos indrets de la Costa Brava.

Els viatges de premsa permeten al Patronat de Turisme difondre a través de la publicació de diversos articles i reportatges apareguts en premsa nacional i internacional, els productes, els serveis turístics i les novetats en l’oferta de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.