Publicació per a professionals

S’amplia el catàleg Genuine Corporate Experience de la Costa Brava i el Pirineu de Girona amb una seixantena de propostes per a professionals.


SETEMBRE 2023

El Costa Brava Girona Convention Bureau publica una actualització i ampliació del catàleg d’activitats d’incentiu i team building, Genuine Corporate Experience, que presenta 56 propostes dividides entre activitats de descoberta del territori, desafiament i aventura, enogastronòmiques i de responsabilitat social corporativa. Són activitats organitzades per empreses de la demarcació de Girona i s’adrecen a entitats i empreses que vulguin gaudir de programes d’incentius amb el caràcter autèntic del territori. El catàleg ofereix idees úniques per cohesionar equips de treball i professionals mentre coneixen la Costa Brava i el Pirineu de Girona. 

La publicació, de 150 pàgines i editada en quatre idiomes, incorpora activitats de turisme responsable i ressalta específicament les propostes que contribueixen als ODS. Es pot accedir a la informació a través del web https://www.costabravagironacb.com/.

...
...
...