Notícia del Butlletí Abril 2019

Publicació de rutes literàries

Un viatge literari per la Costa Brava i el Pirineu de Girona presenta 38 rutes literàries repartides entre les 8 comarques gironines.

Coincidint amb la festivitat cultural de Sant Jordi, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va reeditar el fullet Un viatge literari per la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Es tracta d’una publicació digital de 32 pàgines on es presenten 38 rutes literàries, 30 de les quals són a la Costa Brava i 8 al Pirineu de Girona. A més, conté diversos itineraris que tenen lloc en una mateixa comarca, com ara la ruta comarcal «L’Empordà de Maria Àngels Anglada», a l’Alt Empordà, les rutes «Soldats de Salamina», al Pla de l’Estany, i la ruta comarcal «Itinerari per l’alt Fluvià», a la Garrotxa.

En el fullet, les rutes literàries estan classificades per població i comarca, i inclouen itineraris dedicats a escriptors i poetes com Mercè Rodoreda, Joan Vinyoli, J. V. Foix, Fages de Climent, Maria Àngels Anglada, Prudenci Bertrana, Aurora Bertrana, Josep Pla, Miquel Pairolí, Víctor Català, Irene Rocas, Ramon Muntaner, Jacint Verdaguer, Marian Vayreda, Roberto Bolaño, Ruiz Zafón, Josep Picola i Soler i Joan Maragall.

Amb aquesta publicació, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona vol donar visibilitat a un producte turístic i cultural que té una gran potencialitat entre el visitant de proximitat i que s’ofereix com un complement de l’oferta cultural global de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona