Publicació de ciclisme

S’edita el mapa turístic per a la pràctica del ciclisme de carretera a la demarcació de Girona.


FEBRER 2021

El mapa presenta una cinquantena de rutes per a la pràctica del ciclisme de carretera pel territori descarregables a través d’un codi QR, així com 11 colls de muntanya, amb una descripció breu de les característiques tècniques. A més, el desplegable recull els 25 atractius turístics principals de la demarcació, consells sobre bones pràctiques, mesures de seguretat i un apartat d’efemèrides. Inclou també una selecció d’agències receptives, empreses i allotjaments especialitzats en ciclisme. La publicació incorpora comentaris de dos exciclistes de renom internacional, George Hincapie i Johnny Weltz, que aporten el seu testimoni sobre les opcions ciclistes a la destinació.

La publicació està disponible en cinc idiomes (català, castellà, anglès, francès i alemany) i es pot consultar a l’enllaç següent: https://issuu.com/costabravapirineugirona/docs/desplegable_ciclismecarretera2020 

Aquesta publicació neix de la col·laboració entre els clubs de producte de Natura i Turisme Actiu i de Turisme Esportiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona per tal de potenciar el cicloturisme a la demarcació. També s’ha creat el nou perfil d’Instagram @CostaBravaSportTourism i properament es crearà un web especialitzat en cicloturisme.

...