Promocions a les xarxes

Els canals socials del Patronat de Turisme proposen concursos i campanyes als usuaris


MARç 2014

Durant el mes de juliol el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i els organitzadors del festival Sons del Món 2013 van organitzar i impulsar un nou concurs de fotografia a Instagram, anomenat #RutaViDOEmporda, per difondre la Ruta del Vi DO Empordà i el festival, i també per captar un públic potencial per a la destinació. Entre el 27 de juny i el 23 de juliol, 271 usuaris de la xarxa Instagram i seguidors del perfil @costabravapirineu van publicar 369 fotografies amb les etiquetes #RutaViDOEmporda, #InCostaBrava i #SonsdelMon. S’estima que durant el concurs es va assolir un impacte de 24.985 usuaris de la xarxa Instagram i 11.068 likes.

Al llarg del concurs es van lliurar cinc premis consistents en una entrada doble per a l’assaig previ i el concert de Blaumut i Joan Dausà (5 de juliol), Sílvia Pérez Cruz (6 de juliol), Manel (13 de juliol), Carlos Núñez (20 de juliol) i Luz Casal (27 de juliol).

Totes les fotografies que van prendre part en el concurs i es van publicar amb l’etiqueta #RutaViDOEmporda, es poden veure a http://statigr.am/tag/rutavidoemporda.

També, del 22 de juliol a l’11 d’agost, l’empresa Movistar i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona van dur a terme una campanya d’estiu amb el lema «El vostre estiu #incostabrava» que animava els seguidors dels perfils d’Instagram @movistar_es i @costabravapirineu a publicar i compartir fotografies originals, divertides i de vacances de la destinació. Entre els premis per als guanyadors de la campanya hi havia bateigs de submarinisme oferts per membres del Club de Natura i Turisme Actiu de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.