Promoció turística a Alemanya i França

Després de l’estiu el Patronat de Turisme reinicia l’activitat de promoció exterior amb l’assistència a la fira Tour Natur de Düsseldorf, Alemanya, i l’acció promocional «Envie de Catalogne», de la ciutat francesa de Lió.


MARç 2014

Del 3 al 5 de setembre va tenir lloc a la ciutat alemanya de Düsseldorf la fira de turisme Tour Natur especialitzada, principalment, en senderisme i cicloturisme i en productes i destinacions de turisme actiu. El conjunt de l’oferta turística de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona i també l’Associació de Turisme Rural Girona van ser presents a la fira internacional dins l’espai que Catalunya disposa a l’estand de la revista Wandermagazin.

El públic alemany que va visitar l’espai de la Costa Brava o el Pirineu de Girona a Tour Natur és un visitant fidel i considerat, bon coneixedor de les comarques gironines. El visitant sol·licitava sobretot informació sobre rutes de senderisme i cicloturisme com també informació sobre allotjaments rurals, càmpings i hotels.

Així mateix, els dies 3 i 4 de setembre, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, en representació del conjunt de l’oferta turística de les comarques de Girona i del Centenari de la Costa Brava, va participar en l’acció promocional «Envie de Catalogne» que l’Agència Catalana de Turisme va organitzar a la ciutat francesa de Lió en ocasió de l’Any de Catalunya a França 2010-2011.

Durant dues jornades es va situar a la plaça i al carrer de la República, zona cèntrica de la ciutat, un espai especialment concebut per a la promoció turística dels territoris i del patrimoni català, en el qual eren presents, juntament amb el Patronat de Turisme, el municipi de Calonge-Sant Antoni de Calonge i l’oficina de turisme de la Vall d’en Bas amb el conjunt de la seva oferta turística.

En aquest marc van tenir lloc diverses animacions tradicionals catalanes i degustacions gastronòmiques, entre les quals hi havia una degustació d’escamarlans organitzada per l’oficina de turisme de Calonge-Sant Antoni i una degustació d’embotits de la Garrotxa a càrrec de l’oficina de turisme de la Vall d’en Bas.