Promoció Pirineu de Girona

Múrcia i València s’interessen pel Pirineu de Girona 2013-2014


MARç 2014

El Pirineu de Girona va presentar els dies 23 i 24 d’octubre a Múrcia i València, respectivament, la seva oferta turística per a la temporada de tardor i hivern 2013-2014, a càrrec del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i quinze entitats i empreses turístiques d’interior i muntanya. Cent deu agents de viatges i cinquanta periodistes de la província de Múrcia i la Comunitat Valenciana van assistir a les dues accions promocionals.

La primera d’aquestes accions va tenir lloc a Múrcia dimecres, quan es va presentar l’oferta a les principals agències que programen viatges de neu, activitat i natura al Pirineu gironí, i també a mitjans de comunicació.

L’endemà, dijous, va tenir lloc a València un workshop i un àpat gastronòmic ofert pel restaurant Ca l’Enric, de la Vall de Bianya, distingit amb una estrella Michelin, durant el qual es va fer la presentació de la destinació Pirineus de Catalunya 2013-2014. L’acció de València va ser organitzada per l’Agència Catalana de Turisme, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Als actes promocionals duts a terme al Llevant espanyol, hi va participar el vicepresident de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Calm, i el director del Patronat de Turisme, Ramon Ramos. El vicepresident de la Diputació es va mostrar molt satisfet «de la nostra primera visita a Múrcia, ja que hem detectat que el Pirineu de Girona és una destinació clara i solvent per als viatgers que busquen noves opcions i propostes de turisme de neu i interior alternatives a Sierra Nevada».

Posteriorment, el 29 d’octubre, va tenir lloc el workshop de la marca Pirineus de Catalunya a Madrid, a la qual van assistir uns seixanta agents de viatges de la Comunitat de Madrid.